Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твКогато можеш да заделиш няколко

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твКогато можеш да заделиш няколко
Коментари Харесай

Акад. Стоянов: Правителството отделя милиарди за ваксини, а не помага на семействата в траур

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Когато можеш да заделиш няколко милиарда за ваксини, е редно да заделиш два милиона за екипи, които да се занимават със случаите на принуждение или опити за самоубийства или ефикасни самоубийства, или фамилии в печал. 

Това разяснява в ефира на 7/8 тв акад. Дроздстой Стоянов.

Като количество хората, с които би трябвало да работя в този момент спрямо преди рецесията не е по-голям. Но типа на отклонения трагично се променя в една доста неподходяща посока по повод прогнозата и потенциала на действие на тези хора откакто и в случай че отмине биологичната опасност, уточни той.

 Вида на нарушаванията в държанието, с които се постанова да се срещам, трагично ме смущават. Смущават ме претекстовете, с които хората правят самоубийства. Смущава ме ескалацията на насилието в дребни колективи. Смущава ме опустошения психоклимат на равнище семейство и трудова среда, екип. Смущава ме унищогжената мотивация на индивида да вижда небосвод оттатък аптеката и оттатък продуктите от първа нужда, уточни ученият. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР